Workshop jak na neapolskou pizzu
Upečte si domácí pizzu přímo na zahradě s profesionálním kuchařem!
Workshop jak na neapolskou pizzu
Během našeho kurzu se z vás stane mistr přípravy a pečení neapolské pizzy. Půl roku jsme celý proces pizzování ladili k dokonalosti a rádi se s vámi podělíme o naše zkušenosti, recepty, tipy a triky. Základem každé pizzy je nadýchané těsto, kvalitní ingredience a horká pec. Všechny tyto části spolu během workshopu probereme
Jak kurz probíhá ?
- Dozvíte něco o historii pizzy. Vysvětlíme si rozdíly mezi pizzou z New Yorku, Detroitu a Neapole.
- Ukážeme si přípravu dokonale nadýchaného těsta od začátku do konce.
- Vyzkoušíte si techniku vytahování těsta, vkládání do pece, otáčení a vyndávání
- Bez pece by to nešlo, a tak se naučíme roztopit naši pec na pizzu a vysvětlíme si rozdíly mezi pečením v peci a v domácí troubě.
- Upečeme 4 základní druhy pizzy (Margherita, Sýrová, Šunková, Pikantní)
- Hotové pizzy společně ochutnáme a zhodnotíme
- Domů si odvezete bochánky těsta, které na kurzu vytvoříte, abyste mohli své nové znalosti druhý den prověřit.
- Maximální počet účastníků
Kurz je omezen na 6 účastníků. Pakliže by vás byla větší skupina, napište nám a něco vymyslíme.
- Kdy kurzy probíhají?
Kurzy probíhají každé první úterý v měsíci. Od dubna do října. Po zakoupení kurzu je třeba si zamluvit termín v rezervačním sytému. Prosím registrujte se nejpozději týden před začátkem kurzu.
- Délka kurzu
Ze zkušenosti si dovolíme tvrdit, že během 3-4hodiny se z vás stane pizza expert. Začátek kurz je v 16.00
- Cena kurzu
- 2 000 Kč pro jednotlivce
- 3 000 Kč pro pár
- 10 000 Kč pro skupinu
Vypsané kurzy pro rok 2024
21. května
4. června
25.června
2.července
6.srpna
3.září
1. října