Workshop jak na neapolskou pizzu

Upečte si domácí pizzu přímo na zahradě s profesionálním kuchařem!

Pizza workshop v Hortus vita s profi kuchařem

Workshop jak na neapolskou pizzu

Během našeho kurzu se z vás stane mistr přípravy a pečení neapolské pizzy. Půl roku jsme celý proces pizzování ladili k dokonalosti a rádi se s vámi podělíme o naše zkušenosti, recepty, tipy a triky. Základem každé pizzy je nadýchané těsto, kvalitní ingredience a horká pec. Všechny tyto části spolu během workshopu probereme

Jak kurz probíhá ?
  • Dozvíte něco o historii pizzy. Vysvětlíme si rozdíly mezi pizzou z New Yorku, Detroitu a Neapole.
  • Ukážeme si přípravu dokonale nadýchaného těsta od začátku do konce.
  • Vyzkoušíte si techniku vytahování těsta, vkládání do pece, otáčení a vyndávání
  • Bez pece by to nešlo, a tak se naučíme roztopit naši pec na pizzu a vysvětlíme si rozdíly mezi pečením v peci a v domácí troubě.
  • Upečeme 4 základní druhy pizzy (Margherita, Sýrová, Šunková, Pikantní)
  • Hotové pizzy společně ochutnáme a zhodnotíme
  • Domů si odvezete bochánky těsta, které na kurzu vytvoříte, abyste mohli své nové znalosti druhý den prověřit.

Kurz je omezen na 6 účastníků. Pakliže by vás byla větší skupina, napište nám a něco vymyslíme.

Kurzy probíhají každé první úterý v měsíci. Od dubna do října. Po zakoupení kurzu je třeba si zamluvit termín v rezervačním sytému. Prosím registrujte se nejpozději týden před začátkem kurzu. 

Ze zkušenosti si dovolíme tvrdit, že během 3-4hodiny se z vás stane pizza expert. Začátek kurz je v 16.00

Akci pořádá: do.works

Close